Nu aan het lezen
Van deze cadeaus wordt jouw moeder, zus of vriendin vrolijk
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Van deze cadeaus wordt jouw moeder, zus of vriendin vrolijk

Heb je binnenkort iets te vieren? Een verjaardag of een milestone die is behaald waar een leuk presentje bij past? Om een keer origineel en geen standaard cadeau te geven, hebben wij een selectie gemaakt met de leukste ideeën om zelf aan de slag te gaan. Succes!

DIY macramé

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is het hartstikke leuk om aan de slag te gaan met macramé. Dit is een handwerktechniek waarbij je een waar kunstwerk kunt creëren door enkel verschillende draden aan elkaar te knopen. Gelukkig zijn er heel wat tutorials te vinden op YouTube, voor veel verschillende macramé projecten. Het is niet moeilijk, en het eindresultaat is ontzettend leuk voor in de slaap- of woonkamer!

Een tegoedbon ontwerpen

Er bestaan genoeg aanbieders waar je een cadeau- of tegoedbon kunt bestellen, maar er is niks leuker dan er zelf één te ontwerpen. Je kunt dan ook zelf bedenken waar de tegoedbon aan besteed kan worden. Een dagje of weekendje weg, een welnessdag, diner of misschien een leuke sportactiviteit? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Telefoonhoesje ontwerpen

Je kunt kiezen voor een “standaard” telefoonhoesje dat online en in de winkelstraten verkocht wordt, maar je kunt tegenwoordig ook zelf een hoesje ontwerpen. Hoe cool is dat! Bij Leuke Telefoonhoesjes of Casimoda kun je een hoesje ontwerpen met een handige ontwerptool. Een andere optie is om een doorzichtig hoesje bij de Action te kopen en een aantal fotootjes uitknippen en in het hoesje plakken. Ook voor het personaliseren van een telefoonhoesje zijn er ontzettend veel tutorials te vinden op Youtube.

Sloof je uit in de keuken

Welke vrouw maak je niet blij met eten? Nu kun je naar de winkel gaan en daar een lekkernij scoren, maar je kunt ook zelf iets bakken en dat cadeau doen. Bak bijvoorbeeld lekkere koekjes in de vorm van hartjes of een overheerlijke cake. Want liefde gaat door de maag, toch?

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven