Nu aan het lezen
De voordelen van een smartphonehoesje
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

De voordelen van een smartphonehoesje

Telefoonhoesjes worden met enige regelmaat gezien als een accessoire dat kan dienen als een verlengstuk van je outfit. Je kunt ze in sommige gevallen zelfs online personaliseren. Een bijzonder telefoonhoesje waar je jouw persoonlijke stijl duidelijk kunt laten zien, dat wil iedereen wel! Toch zijn telefoon hoesjes niet alleen populair vanwege hun esthetische functie. Ze spelen ook een belangrijke rol in het beschermen van je smartphone.

Smartphones zijn prijzig

Binnenkort worden de nieuwe iPhones gereleased. Iets later dan we verwacht hadden, maar Corona gooide roet in het eten en deed Apple besluiten om de release een maand uit te stellen. Stel je hebt straks zo’n felbegeerde iPhone 12 in huis. Je bent minstens € 809,- lichter, maar je kunt je geluk niet op. Mensen die voor de iPhone 12 Pro gaan, zullen minstens €1.159,- neer moeten tellen. Het zou toch doodzonde zijn als je nieuwe aanwinst uit je handen glipt en met een doffe klap op de vloer valt.

Telefoons zijn breekbaar

Het is duidelijk, het laten vallen van de telefoon kan iedereen wel eens overkomen. Welke telefoon je ook hebt, je wilt het natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Dit geldt vooral voor diegenen die een zeer dure smartphone op zak hebben. Hoe voorzichtig je ook bent, sommige smartphones zijn erg delicaat. Denk bijvoorbeeld nog eens aan die iPhone 12. Het scherm is compleet randloos en de achterkant is van glas waardoor het toestel kras- en breek gevoelig is.

Daarom is een telefoonhoesje belangrijk

Covers of cases worden meestal gemaakt van siliconen, leer of kunststof. Als je voor een goede kwaliteit gaat, zal je een product in huis halen dat speciaal ontworpen is om je telefoon te beschermen tegen beschadigingen. De randen van een stevig smartphonehoesje zullen de klappen opvangen, zodat het scherm volledig ontzien wordt en dus schadevrij blijft. Tegenwoordig hoeft een telefoonhoesje niet eens zo dik te zijn, waardoor je smartphone nog makkelijk in je broekzak past en fijn in de hand ligt. Bovendien zijn veel hoesjes specifiek bestemd voor één model, zoals bijvoorbeeld de iPhone 12 hoesjes van Casimoda. Deze covers zijn speciaal ontworpen voor deze telefoon waardoor een naadloze pasvorm gegarandeerd wordt en alle aansluitingen en camera’s makkelijk te gebruiken blijven.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven