Nu aan het lezen
Een zonvakantie in de winter: heerlijk en ook nog eens heel betaalbaar!
Leuke steden in Europa om Oud & Nieuw te vieren
Leuke bezienswaardigheden in Amsterdam
Zo leer jij mensen kennen in een nieuwe stad!
Tijd voor me-time
Alleen reizen: een prachtige ervaring
Drie tips die belangrijk zijn in een relatie
Binnenkort naar NYC? Mis deze plekken niet!
Man, doe dit alsjeblieft niet op Tinder!
De feestdagen komen eraan, tijd voor cadeautjes!
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Liefhebbers van zon en warmte hebben het maar moeilijk tijdens onze Nederlandse winters vol kou en nattigheid. De lucht is grijs, het hele land lijkt wel verkouden en zonder dikke jas kun je niet naar buiten. Als je dit beeld herkent ben je hoognodig toe aan een heerlijke wintervakantie in de zon! Er is keus genoeg en ook met een bescheiden budget kun jij je winterdip van je afschudden. Stel je eens voor: lekker op een zonnig strand van een drankje genieten terwijl Nederland bibbert in de vrieskou, sneeuw of regen. Hieronder vind je een aantal van de vele mogelijkheden die reisorganisaties aanbieden.

Zonnig en warm, maar niet zo heel ver weg

Op ongeveer 4,5 uur vliegen van Nederland liggen, voor de westkust van Marokko, de Canarische Eilanden. Door het milde winterklimaat zijn Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerte Ventura zeer geliefd als bestemming voor zonzoekers. De dagtemperatuur ligt rond de 20 graden. Er is een ruime keus aan accommodaties, met pakketreizen voor een week al vanaf ongeveer €300 per persoon. Een paar honderd kilometer zuidelijker (6 uur vliegen) vind je de Kaapverdische Eilanden. De gemiddelde temperatuur ligt er rond de 25 graden en pakketprijzen voor een week starten rond de €450 per persoon.

Verre bestemmingen voor avontuurlijke zonzoekers

Avontuurlijke reizigers die dromen van parelwitte stranden en een blauwgroene zee kunnen na een vlucht van 10 uur genieten van de Caribische zon en temperaturen van rond de 28 graden op bijvoorbeeld Bonaire of Jamaica. Reken op prijzen vanaf €800 per persoon. Voor dit bedrag kunnen liefhebbers van pretparken zoals Disney World en Sea World ook een week naar het bruisende Orlando in Florida, waar het in de winter rond de 23 graden is. Waar je ook voor kiest, zoek in elk geval even lekker de zon op in de winter, daar knap je helemaal van op!

© 2020 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven