Nu aan het lezen
Low budget naar Parijs en goedkope overnachtingen
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Low budget naar Parijs en goedkope overnachtingen

De stad van het licht en de liefde bezoeken is een droom van velen. Staat Parijs ook bovenaan jouw bucketlist van reizen? Deze populaire reisbestemming hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt een reis naar Parijs ook low budget doen. Hoe je dit doet? Wij hebben de beste low budget tips voor een reis naar Parijs en overnachtingen op een rijtje gezet.

Ga met de bus

Wil je besparen op jouw reiskosten? Ga dan met de bus naar Parijs. Je doet er dan natuurlijk wel iets langer over, maar de goedkope buskaartjes maken dit helemaal goed. Je kunt al voor minder dan € 50,- op en neer naar Parijs. Hierdoor houd je meer geld over voor overnachtingen of natuurlijk om heerlijk te shoppen op de Champs Elysees.

AirBnB

Een goedkoop hotel vinden in Parijs is nog niet altijd eenvoudig. Een slimme manier om goedkoop te overnachten, is door een plek via AirBnB in de stad te vinden. Je overnacht dan in een echte Parijse woning en dit maakt jouw reis extra bijzonder. Hierdoor kun je op unieke plekken in de stad overnachten.

Hotels vergelijken

Er zijn veel websites en online aanbieders die reizen en overnachtingen in Parijs vergelijken. Door simpelweg jouw gewenste reisdata in te voeren, kun je de meest voordelige hotelkamers vinden. Het kan je al gauw tientallen euro’s besparen door via deze vergelijkingssites te boeken en niet rechtstreeks bij het hotel.

Hostel

Parijs kent veel hippe en vertrouwde hostels. Wanneer je als jongere naar Parijs gaat, is dit niet alleen de goedkoopste, maar ook de leukste optie. Je slaapt samen met andere jongeren op een kamer en leert zo veel nieuwe mensen kennen. Je kunt geweldige reismaatjes leren kennen en genieten van de ongedwongen sfeer in deze hostels.

Een reisje naar Parijs boeken? Dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Bespaar op jouw overnachtingen, om zo meer geld over te hebben om Parijs te ontdekken.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven