Nu aan het lezen
Binnenkort naar NYC? Mis deze plekken niet!
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Binnenkort naar NYC? Mis deze plekken niet!

New York, een van de meest geweldige steden in de wereld. In New York is voor iedereen wat te beleven, of je nou een cultuurliefhebber of een shopaholic bent. New York is een grote, drukke en prachtige stad. Er zijn een paar plekken die je zeker niet mag missen als je een bezoekje aan NYC brengt. Iedereen kent natuurlijk het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park, maar er is nog veel meer te beleven. In dit artikel vind je een lijstje met activiteiten en bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen.

1. Bekijk de skyline

Er zijn verschillende plekken vanaf waar je de skyline kan bekijken. Denk aan Empire State Building of Rockefeller Center. Stap in de lift en geniet van een prachtige skyline.

2. Loop of fiets over de Brooklyn Bridge

Deze brug is erg mooi om te zien en je kan er goed overheen wandelen of fietsen. Het uitzicht vanaf de brug is ook erg mooi en mag je zeker niet missen.

3. One World Trade Center en het 9/11 Memorial Museum

Dit is erg indrukwekkend, een stukje geschiedenis kwam nog nooit zo dichtbij. Kijk naar de herdenkingsmonumenten en let op de witte rozen, als er een roos in iemands naam staat, dan is die persoon jarig op deze dag.

4. Loop over de highline

Dit is een park in New York op oude treinrails. Een mooie wandeling kan je hier maken en er zijn ook een aantal eetkraampjes te vinden.

5. Broadway Musical

Als je naar NYC gaat, dan hoor je eigenlijk een musical bijgewoond te hebben. Dat moet zeker lukken, want de bekende straat Broadwel telt tientallen theaters waar je een musical kunt bijwonen. De meest geweldige musicals zijn dus hier te vinden, kies er een uit en geniet van de voorstelling.

6. Bezoek ChinaTown

Deze buurt ademt Aziatisch en houdt haar traditie in stand. Eet hier een lekkere Chinese maaltijd en struin door de straatjes.

7. Neem een kijkje in de Grand Central Terminal

Het iconische treinstation in New York en direct ook het grootste ter wereld. Door di t grote en indrukwekkende station lopen dagelijks meer dan 750.000 mensen. En tijdens de drukke feestdagen kan dit aantal zelfs stijgen tot boven de miljoen. Dankzij de prachtige atmosfeer en prachtige afwerking is dit een must-see plek tijdens je trip in New York.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven