Nu aan het lezen
Leuke steden in Europa om Oud & Nieuw te vieren
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Leuke steden in Europa om Oud & Nieuw te vieren

Ken je het gevoel van de hoge verwachtingen dat oudejaarsavond telkens met zich meebrengt om dan achteraf licht teleurgesteld te zijn? We verwachten te vaak dat oud en nieuw vieren een van de beste avonden van het jaar wordt. Wie dit jaar nogmaals wil proberen om de overgang van oud naar nieuw een memorabele ervaring te maken, kan dit proberen op deze Europese bestemmingen.

Londen

Londen is een klassieker wanneer het neerkomt op het vieren van oudejaarsavond. De Engelse hoofdstad heeft een prachtige skyline die de ideale achtergrond vormt voor de vuurwerkshow. Achteraf duik je gezellig een Engelse pub in, om het nieuwe jaar goed in te zetten.

Edinburgh

In Edinburgh houden ze het niet bij één avond, maar vieren ze al vanaf 30 december, en dat tot 2 januari. Dit doen ze aan de hand van tal van straatfeesten, optochten, concerten en evenementen. Het hoogtepunt is een groots vuurwerk boven Edinburgh castle.

Reykjavik

IJslanders kunnen feesten. En ze houden van vuurwerk. Dat maakt de IJslandse hoofdstad tot een van de beste bestemmingen in Europa om oud en nieuw te vieren. Je zal er niet alleen vuurwerk zien, maar ook heel wat vreugdevuren overal in de stad. Daarnaast wordt er heel wat gelachen en gedronken.

Zie ook

Berlijn

Berlijn is misschien wel een van de meest populaire bestemmingen om oud en nieuw te vieren. Het vuurwerk boven de Brandenburger Tor is wellicht het meest indrukwekkende van allemaal. Daarnaast zijn er zoveel leuke feestjes in de Duitse hoofdstad met hippe muziek waardoor het zijn reputatie als partystad alle eer aandoet.

Parijs

Het vuurwerk boven de Arc de Triomphe en de Eiffeltoren is overweldigend. Niet voor niets brengen tienduizenden mensen hier de laatste seconden van het jaar door. Voor de rest vieren Parijzenaars meer ingetogen met bijvoorbeeld een uitgebreid diner op de Seine.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven