Nu aan het lezen
Een goede fietsendrager voor op reis
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Een goede fietsendrager voor op reis

Een van de bijeffecten van Corona is dat mensen steeds sportiever worden, men gaat meer fietsen en fietsverkopen zijn dan ook gestegen. Nooit eerder is Nederland zo druk befietst als nu lijkt het. Altijd maar dezelfde route nemend vanaf je voordeur gaat op een gegeven moment natuurlijk wel vervelen. Je kunt fietsen ook meenemen met de auto natuurlijk. Dan kom je al snel uit bij de aanschaf van een fietsendrager. Waar moet zo’n ding aan voldoen? Wat is nou de beste fietsendrager voor jouw auto? De Uebler fietsendrager mag in ieder geval niet ontbreken in je verlanglijstje.

Een trekhaak fietsendrager

Als het om hoge kwaliteit gaat dan kom je automatisch terecht bij Uebler fietsendragers. Steevast komt dit merk als beste uit de bus met testen voor fietsendragers. Met dit Duitse merk haal je kwaliteit en een degelijk product in huis. Dankzij de meest recente vernieuwingen kun je nu ook al fietsendragers met parkeersensoren krijgen van dit merk. Tot wel 4 fietsen kun je kwijt, al naar gelang het type model fietsendrager. Op die manier kan het hele gezin mee op fietstocht. Tot nog niet zo lang geleden was het een behoorlijke klus om een fietsendrager op een trekhaak te monteren vanwege het feit dat deze dragers erg zwaar zijn. Dat is nu helemaal van de baan met Uebler dragers. Licht van gewicht, opvouwbaar of zelfs als een klein pakket te krijgen. Het gebruikersgemak staat voorop bij Uebler, het monteren van deze fietsendragers is een fluitje van een cent nu.

De Uebler i21

Voor elektische fietsen is een ander type trekhaak fietsendrager erg populair. Aangezien elektirsche fietsen als zoete broodjes over de toonbank gaan is het niet zo gek dat fietsendragers van dit type ook meer verkocht worden. Met een Uebler i21 60° ben je goed voorzien als je twee elektrische fietsen hebt. Wil je daarentegen met een busje gaan touren dan ben je beter af met het type Uebler i21 90°. Waar je met de Uebler 60 graden de achterklep van auto’s nog vrij bereikbaar kunt houden heb je voor bestelbussen juist de Uebler i21 90° nodig. Dankzij een kantelbare oplossing, tot 90 graden dus, kan de achterklep open blijven staan waarbij de fietsendrager gewoon op de trekhaak staat.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven