Nu aan het lezen
Bucketlist: reizen naar de mooiste roze stranden
Leuke steden in Europa om Oud & Nieuw te vieren
Leuke bezienswaardigheden in Amsterdam
Zo leer jij mensen kennen in een nieuwe stad!
Tijd voor me-time
Alleen reizen: een prachtige ervaring
Drie tips die belangrijk zijn in een relatie
Binnenkort naar NYC? Mis deze plekken niet!
Man, doe dit alsjeblieft niet op Tinder!
De feestdagen komen eraan, tijd voor cadeautjes!
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Lekker op vakantie naar de zon, een wit strand met een helderblauwe zee, wat wil je nog meer? Een roze strand, dit is erg indrukwekkend om te zien en heel bijzonder. Er zijn een paar landen in de wereld met roze stranden, in dit artikel worden de mooiste roze stranden besproken.

1. Indonesië: Pink Beach en Long Beach

Breng je een bezoekje aan Flores? Sla dan de Komodo boot tour zeker niet over, spot de komodo varanen en ga een dagje relaxen op een van de roze stranden. Je kan hier ook erg goed snorkelen, er zwemmen vissen in alle kleuren van de regenboog.

2. Italië: Budelli

Dit roze strand ligt helemaal niet ver weg van Nederland, na een paar uurtjes vliegen kijk jij naar dit roze strand. Op dit moment mag je het helaas niet aanraken, maar het is alsnog zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

3. Bahama’s: Harbour Island

Het water is helderblauw en het zand is roze, vaak is het hier niet druk, waardoor je echt het gevoel hebt dat je in het paradijs bent beland.

4. Filipijnen: Great Santa Cruz Island

Op een kwartiertje van van de stad kan je dit roze strand vinden, er zijn nog geen winkeltjes of restaurants aanwezig. Zorg ervoor dat je zelf genoeg eten en drinken meeneemt en kom helemaal tot rust op dit roze strand.

Zie ook

5. Griekenland, Kreta: Elefonisi Beach

Dichtbij Nederland kan je naast Italië nog een strand vinden met roze zand. Haal je bikini maar uit de kast en ga lekker zonnen op het strand in Kreta.

Zoals je leest liggen de roze stranden niet allemaal helemaal aan de andere kant van de wereld. In Europa zijn ook een paar prachtige stranden te vinden met roze zand. Pak je koffers, vergeet je niet goed in te smeren met zonnebrand en geniet op een van deze prachtige stranden.

© 2020 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven