Nu aan het lezen
Man, doe dit alsjeblieft niet op Tinder!
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Man, doe dit alsjeblieft niet op Tinder!

Tinder is een leuke, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke dating app. Geen gedoe met steeds weer inloggen en door allerlei schermen heen. Nee, op je smartphone is Tinder ieder moment van de dag toegankelijk voor jou. Een beetje swipen. Tekstjes schrijven. Klaar. Maar daarmee ben jij, man, dus ook toegankelijk voor al die leuke vrouwen. Helaas begrijpen nog steeds veel mannen niet waar je zeker niet mee scoort. We helpen je graag deze blunders te voorkomen!

Borstpartijen

Veel mannen kicken erop bij vrouwen: prominent in beeld gebrachte borstomvang. Andersom geldt echter: niet doen! Als je met vrienden op het strand ligt, is dat een shot waard. Vrouwen hebben gelijk een beeld van je vrienden. Maar sta je only the lonely in je eigen badkamer en heb je je shirt uitgetrokken om je borstpartij te laten zien? De meeste vrouwen knappen hier op af!

Houd je ex uit beeld

Soms is het zo duidelijk als wat: die vrouw naast je is niet een nicht of je moeder. Nee, dat kan alleen maar je ex zijn. Denk je nou echt dat vrouwen het leuk vinden haar meteen prominent in beeld te zien? Nee dus, knip haar er af. Het was toch uit? Toch? Staan er meer vrouwen om je heen? Dat vinden vrouwen dan wel weer aantrekkelijk. Blijkbaar ben je de moeite waard om mee om te gaan.

Geen tatoeages, vissen of dure auto’s

Er zijn zeker vrouwen die jouw tatoeages mooi zullen vinden. Maar is dat nou echt het eerste wat ze moeten zien als ze naar jouw foto’s kijken? En die dode vis, wil je daar een vrouw mee aan de haak slaan? Niet doen. Nooit meer doen! Op de foto met die mega dure bak die uiteraard niet van jou is: deleten die hap. Zet liever je eigen auto erop, dan weet ze waar ze straks misschien wél in mag stappen.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven