Nu aan het lezen
Tijd voor me-time
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Tijd voor me-time

Je hebt het altijd druk. Druk. Druk. Misschien prop je gauw een sandwich in je mond, terwijl je ‘ja en amen’ zegt tegen je schoonmoeder die je aan de lijn hebt. Ondertussen probeer je dat e-mailtje van je collega te beantwoorden, want die deadline schuift steeds dichterbij. Het is dat je geen handen over hebt, anders had je de haren uit je hoofd getrokken. Weet je waar het tijd voor is? Me-time!

Soms heb je even tijd voor jezelf nodig. Dit kan betekenen dat je een hele dag vrij neemt, maar het is ook nuttig iedere dag rustmomentjes in te lassen. We zetten de beste tips voor je op een rijtje.

1. Neem tijd voor het ontbijt

Ja, oma had echt gelijk. Ontbijt is echt de belangrijkste maaltijd van de dag. In plaats van de wekker 15 minuten voor je de deur uit moet te zetten, kun je beter wat eerder opstaan. Verwen jezelf met een heerlijke kop koffie, thee, vruchtensap of iets anders om jezelf een jump-start te geven. Eet bovendien iets gezonds, zoals een bananenpannenkoek of verse vruchten, muesli en yoghurt. Maak er een feestje van!

2. Slaap voldoende

Dat je iets eerder op moet staan voor je ‘ontbijtje speciaal’, betekent ook dat je wat eerder naar bed zult moeten. Schakel alle afleidende apparaten tijdig uit en ga lekker op bed met een goed boek. Blijf niet te lang doorlezen, maar zorg ervoor dat je minstens zeven uur slaap krijgt.

3. PJ-day

Las een pyjamadag in. Zorg ervoor dat je huis schoon is, de boodschappen gedaan zijn en zet je mailnotificaties uit. Nu heb je eindelijk tijd om die Friends marathon te houden met je vriendin (die natuurlijk ook een PJ-day heeft). Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je vrije dagje in een gezonder jasje te steken door bijvoorbeeld lekker lang te gaan wandelen.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven