Nu aan het lezen
‘Een seksspeeltje gebruiken? Niets om je voor te schamen!’
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

‘Een seksspeeltje gebruiken? Niets om je voor te schamen!’

Seks, een doodnormaal woord en iets waar we ons niet voor hoeven te schamen. Toch heerst er nog steeds een taboe op sommige seksonderwerpen, zeker als het bijvoorbeeld om seksspeeltjes gaat. Er zijn maar weinig mensen die hier open over durven te zijn. Toch is het niets om je voor te schamen.

Welke seksspeeltjes zijn fijn?

Mannen kunnen makkelijk grapjes maken over seks en ze schamen zich ook niet zo snel om toe te geven dat ze bijvoorbeeld masturberen. Bij vrouwen ligt dat vaak een stuk gevoeliger. De meeste vrouwen moeten er niet aan denken om met vriendinnen te bespreken hoe vaak ze klaarkomen en of ze ook masturberen. En ze vinden het al helemaal niet prettig om ook nog uitgebreid uit de doeken te doen welke seksspeeltjes ze bij het masturberen gebruiken. Toch is dat jammer, want net zoals bij andere onderwerpen kunnen vriendinnen een goede hulp zijn om een product te kiezen wat erg bevalt.

Kiezen voor extra genot

Natuurlijk hoeft het niet zo te zijn dat wat jouw vriendin prettig vindt ook jou het ultieme genot geeft. Iedereen heeft nu eenmaal zijn persoonlijke voorkeuren. Toch bespreken vrouwen wel met elkaar welke dagcrème of parfum ze erg bevallen, maar als het over seksspeeltjes gaat worden ze opvallend stil. Waarom eigenlijk? Waarom zou je jezelf hiervoor schamen? Iedereen mag toch zonder gêne genieten van seks en zelf bepalen wat ze lekker vinden? Een seksspeeltje kan hierbij zorgen voor extra genot en dat is niets om je voor te schamen.

Zie ook

Genieten van de seks

Misschien heb jij soms wel eens moeite met klaarkomen en kan een seksspeeltje uitkomst bieden. Als je hier met je vriendinnen over zou praten, blijk je helemaal niet de enige te zijn die hier soms last van heeft. Die wetenschap zou je een stuk minder onzeker maken. Dus dames, praat er gewoon over en geniet van de seks met of zonder seksspeeltje. Schaam je niet om af en toe wel sextoys te proberen. Er zijn zoveel verschillende soorten vibrators en andere speeltjes die jouw genot enorm kunnen verhogen.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven