Nu aan het lezen
De spanning van een eerste date
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

De spanning van een eerste date

De eerste date is altijd hartstikke spannend. Je hebt beiden bepaalde verwachtingen en je weet dat die ander ook verwachtingen heeft. Dit heeft als nadelig gevolg dat jullie je allebei ongemakkelijk gaan voelen. Dit is echter niet nodig, want een eerste date is helemaal niet eng. Je moet het gewoon niet zo serieus benaderen en dan komt het allemaal goed. Maar wat is leuk om te doen op een eerste date?

Een avondje poolen

Veel mensen gaan bij de eerste date een hapje eten. Niet geheel verkeerd natuurlijk, maar ook niet erg origineel. Je zit tegenover elkaar en hebt amper tijd om te praten. Je bent immers constant bezig met het eten. Het nadeel daarvan is bovendien dat het niet dynamisch is. Een date moet dynamisch zijn, want daardoor leer je elkaar beter kennen en is er minder spanning. Het is dan ook aan te raden om een activiteit als poolen te ondernemen. Een leuke sport waarbij je enerzijds veel plezier kunt hebben, maar anderzijds ook nog eens elkaar beter leert kennen. Je hoeft namelijk niet constant geforceerd te praten, maar kunt je ook richten op de activiteit zelf. Daarnaast is het ook nog eens veel goedkoper dan een avondje eten!

Wandeling door het park

Wat is er nou leuker dan een heerlijke wandeling door het park? Genieten van de ritselende blaadjes en elkaar tegelijkertijd beter leren kennen. Het is bewezen dat wandelingen leiden tot betere gesprekken. En juist tijdens een eerste date wil je veel over die andere persoon te weten komen. Tijdens een wandeling is iedereen open tegen elkaar. Je leert een ander persoon dus authentiek kennen en het masker valt even van het gezicht. Deze diepe connecties zijn belangrijk om een authentiek leven te kunnen leiden in een laat kapitalistische samenleving.

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven