Nu aan het lezen
Drie tips die belangrijk zijn in een relatie
Leuke steden in Europa om Oud & Nieuw te vieren
Leuke bezienswaardigheden in Amsterdam
Zo leer jij mensen kennen in een nieuwe stad!
Tijd voor me-time
Alleen reizen: een prachtige ervaring
Drie tips die belangrijk zijn in een relatie
Binnenkort naar NYC? Mis deze plekken niet!
Man, doe dit alsjeblieft niet op Tinder!
De feestdagen komen eraan, tijd voor cadeautjes!
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Elke relatie is verschillend. Sommige koppels zien elkaar dagelijks, een ander stel ziet elkaar slechts één keer per week. Om die reden kan een relatie totaal verschillend zijn. Toch valt of staat een romance op volgende drie pijlers: eerlijkheid, tijd maken voor elkaar, interesse en samenwerking. Hieronder lees je drie tips die van cruciaal belang zijn in een relatie

Tip 1: Eerlijkheid duurt het langst

Het spreekwoord ‘eerlijkheid duurt het langst’ is superbelangrijk binnen een relatie. Wantrouwen is geen goede raadgever en kan voor mateloze problemen zorgen. Wie een duurzame relatie beoogt, verwacht dat je partner doodeerlijk is tegenover jou. Maak niemand iets wijs, zelfs een leugentje om bestwil is één van het goede teveel. Het is belangrijk dat je jezelf altijd in de spiegel kan kijken. Ook al is het soms maar om de kerk in het midden te houden.

Tip 2: Voldoende tijd voor elkaar maken

Dit lijkt misschien een rekbaar begrip, maar voldoende tijd maken voor elkaar is tegenwoordig de vloek van deze tijd. Het is belangrijk om niet alleen maar te communiceren via Whatsapp, maar ook tijdens een echte ontmoeting. Naar elkaar empathisch luisteren blijft de sleutel van een goede relatie. Een luisterend oor bij iemand vinden wanneer je een probleem hebt, stelt je op je gemak en zorgt voor de nodige gemoedsrust.

Zie ook

Tip 3: Interesse voor elkaar dwingt respect af

Wederzijdse belangstelling voor elkaar tonen zorgt ervoor dat je de affectie niet gaat verliezen. Zo voorkom je dat de gevoelens niet verdwijnen na verloop van tijd. Door interesse te tonen voor wat hij of zij doet, blijf je het liefdesvuur aanwakkeren. Het geeft je liefdesleven alleen maar een boost. Een onderlinge samenwerking zorgt voor gezonde spanning in het liefdesleven. Dit kan gebeuren met kleine dingen samen te doen. Denk maar aan stofzuigen of samen met elkaar te gaan trainen.

© 2020 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven