Nu aan het lezen
Bespaartips bij het inrichten van je huis
De perfecte jeans shoppen
Zo wordt je woonkamer optisch groter!
De meest onderschatte stedentrips in Europa
Handige tips voor badkamerinrichting
Tips voor het kiezen van een goed matras
Het belang van een goed binnenklimaat
Wat zijn de voordelen van een zakelijke tankpas?
De voordelen van een smartphonehoesje
Party musthaves om de show mee te stelen
Waarom vloerkleden onmisbaar zijn
Bespaartips bij het inrichten van je huis

Bespaartips bij het inrichten van je huis

Eindelijk op jezelf! Nu krijg je de kans om je eigen huis in te richten en dat wil je natuurlijk goed doen. Om te voorkomen dat de woonkamer volledig wordt ingericht, maar de slaapkamer leeg blijft, omdat het geld op is, hebben we hier de beste tips om je huis betaalbaar en leuk in te richten.

DIY

Ook als je twee linkerhanden hebt, valt er nog heel veel zelf te doen. Zo kun je van pallets onder andere een bed, bank, kast en koffietafel maken. Wordt het toch een beetje te ingewikkeld? Vraag dan een handige vriend om je te helpen met je DIY-project.

Ga voor vintage

Trek er een vrije middag voor uit en ga eens neuzen bij een tweedehands winkel. Veel meubels zien er nog prachtig uit. Andere hebben misschien een likje verf nodig, maar hé, dat is je kans om je meubels te personaliseren met jouw DIY skills! Niet alleen zijn vintage meubels goedkoper, maar ze staan garant voor een sfeervol interieur.

Kies voor betaalbare kunst

Ben je een kunstliefhebber? Betaal je dan niet scheel aan de duurste schilderijen of beelden. Er zijn genoeg plaatsen waar je voor een leuke prijs mooie kunst kunt vinden. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Public House of Art.

Een bezoekje aan de rommelzolder

In sommige gevallen kun je meubels en accessoires zelfs voor niets krijgen. Waarom bied je opa en oma niet aan om hun zolder op te ruimen? Grote kans dat zij hier veel dingen bewaren die ze eigenlijk toch niet meer nodig hebben. Jij kunt die vergeten spullen weer nieuw leven in blazen door ze een eervol plekje te geven in jouw nieuwe huisje.

Twee vliegen in een klap

Kies voor meubels die meerdere functies kunnen behartigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koffietafel die ook als opslagplaats kan dienen? Het bespaart je geld en ruimte. Ideaal dus!

© 2021 Rebelgrl. Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar boven